Alo! Tata!

Alo Tata sigla

Cea mai nouă inițiativă a Asociației Bărbaților Creștini se numește „Alo! Tata!” și este destinată sprijinirii taților și a familiilor, în „meseria” grea de a-i crește pe copii într-un mod cât mai sănătos.

 

Primul eveniment organizat a avut loc în 10 mai 2015, Ziua Tatălui în România.  Am organizat peste 33 de stații în Parcul Copiilor, cu jocuri, activități, reprezentații și concursuri sportive, toate activitățile fiind pregătite astfel încât tatăl să poată participa alături de copiii săi.  Peste 1800 de familii s-au bucurat de activitățile din cadrul evenimentului Alo! Tata! în Timișoara, și intenționăm să replicăm acest eveniment în 2016, în mai multe localități din România!

 

O altă activitate Alo! Tata! este întâlnirea la cafea pentru tătici, intitulată „sTați la cafea”. O dată pe lună, într-o sâmbătă dimineață, tații sunt invitați să savureze o cafea în timp ce discută împreună despre bucuriile, problemele și provocările de a fi tata.

 

În fiecare săptămână, Alo! Tata! propune o activitate pentru tata și copii.  Acestea se numesc „Activi-Tați” și pot fi găsite atât pe Facebook (Alo Tata) cât și pe site AICI.

Pe site-ul Alo! Tata! împărtășim articole și sfaturi utile pentru tați și familii.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

− 1 = 3

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.