Tabăra pentru Copii și Tătici 2019

banner tabara

Pentru toți bărbații care doresc să-și aprofundeze relația cu copiii lor!

Tabăra 2019

Anul acesta organizăm trei tipuri de tabără, toate la corturi în Munții Apuseni:

 

Tabără pentru familii (cu copii) la corturi 

Seria 1: 15-20 iulie

Seria 2: 22-27 iulie

 

Tabără pentru copii și tătici la corturi

Seria 3: 29 iulie – 3 august

Seria 4: 5-10 august

 

Tabără de aventură pentru tătici și copii la corturi

Seria 5: 12-17 august (Vârsta minimă a copiilor: 10 ani)

 

 

Ce este tabăra?

Taberele organizate de Asociația Bărbaților Creștini sunt o oportunitate extraordinară de a petrece timp semnificativ – tată cu copil sau familia întreagă.

Vacanță, soare, natură, jocuri, concursuri, aventură, munte, drumeții, foc de tabără, timp de discuții – toate aceste ingrediente vor contribui la colorarea și consolidarea relației părinte-copil, într-o vacanță unică și transformatoare pentru toți cei implicați.

Pe parcursul celor 5 zile, îți vei putea cunoaște copilul mai bine, vei putea înțelege mai bine nevoile lui, dar vei învăța și lucruri noi de la alți tătici sau părinți.

La tabără pot participa tătici sau părinți împreună cu copiii lor cu vârsta cuprinsă între 5-15 ani, iar locurile sunt limitate la aprox. 40 de persoane pe serie.

Toate taberele au loc la corturi, care înseamnă trăirea unei experiențe cu totul diferite decât viața trăită la oraș.  Ne vom spăla în râu, vom dormi în cort la ciripitul greierilor, și ne vom trezi cu lumina bătând pe prelata cortului!  Împreună vom descoperi de aproape minunățiile creației lui Dumnezeu.  Vom ajuta cu pregătirea mâncării și ne vom bucura de o hrană bună savurată în mijlocul naturii!  Drumețiile, discuțiile și activitățile vor avea un alt aer, dar distracția va fi la fel!

Toate informațiile despre tabăra cu corturile găsiți AICI.

Organizăm și anul acesta tabără de aventură pentru tătici și copii. Această tabără este pentru cei căror le plac drumeții lungi și grele, provocări noi și interesante, și activități cu multă adrenalină!  Vârsta minimă recomandată pentru copii este de 10 ani. Intenționăm ca, într-una din nopți, să dormim în hamace (fiecare participant își aduce hamac) și să facem cățărare și coborâre în rapel. Numărul de locuri este limitat la această serie, pentru a putea desfășura activitățile în deplină siguranță.

 

Ce vom face în tabără?

În primul rând, vom petrece TIMP unii cu alții… părinți cu copiii, părinți cu ceilalți părinți, copiii cu ceilalți copii… ne vom cunoaște mai bine și vom descoperi lucruri noi și nebănuite unii despre alții!  Fiecare zi de tabără începe cu cafeaua tăticilor / părinților de dimineață, în care discutăm deschis despre provocările, problemele dar și bucuriile de a fi părinte.

Vom face tot felul de activități împreună de-a lungul zilelor.  Dacă vremea ne permite, vom face două drumeții lungi în două dintre zilele de tabără.  La noi, drumețiile sunt o adevărată aventură!  Învățăm să ne ajutăm unii pe alții, să ne încurajăm, și să nu ne dăm bătuți chiar și atunci când suntem obosiți sau descurajați!  Vom vizita locurile extrem de frumoase din jurul taberei și vom culege amintiri care vor dura o viață întreagă.

În celelalte două zile întregi ale taberei, vom face activități speciale în incinta taberei.  Mult-iubita cursa cu obstacole se va întoarce anul acesta, dar cu noi provocări, la un nou nivel!  Veniți pregătiți să vă murdăriți dacă trebuie, să vă udați, dar orice ar fi, să luptați împreună ca familie pentru a câștiga premiul întâi!  Avem pregătite și muuuulte jocuri și sporturi pe care le vom face afară.

 

Costul taberei

Costul de participare în tabără este de 240 RON/ persoană, care include mâncare și toate activitățile pe parcursul taberei. Participanții trebuie să își aducă cort, sac de dormit, etc.

Pentru familiile cu mai multi copii, se acorda o reducere de 100 RON pentru al treilea, al patrulea si al cincilea copil, astfel:

Tabără pentru tătici și copii:

  • Tata si copil – 480 RON
  • Tata si doi copii – 720 RON
  • Tata si trei copii – 860 RON
  • Tata si patru copii – 1000 RON
  • Tata si cinci copii – 1140 RON

Tabără pentru familii:

  • Tata si mama cu un copil – 720 RON
  • Tata si mama cu doi copii – 960 RON
  • Tata si mama cu trei copii – 1100 RON
  • Tata si mama cu patru copii – 1240 RON
  • Tata si mama cu cinci copii – 1380 RON

 

Înscriere și plata

Înscrierea se face online, AICI, și se finalizează cu plata unui avans nerambursabil de minim 50 RON / persoană pentru taberele la cort..  După înscriere, veți primi informațiile necesare pentru plata avansului.  Restul de bani se va achita cu maxim 14 zile înainte de începerea taberei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

+ 85 = 94

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.