Tabăra pentru Copii și Tătici 2017

banner tabara

 Pentru toți bărbații care doresc să-și aprofundeze relația cu copiii lor!

Tabăra 2017

Și anul acesta organizăm două tipuri de tabără, ambele în Munții Apuseni:

 

Tabără pentru familii la corturi – 

Seria 1:10-15 iulie

Seria 2: 17-22 iulie

 

Tabără pentru copii și tătici la corturi

Seria 3: 24-29 iulie

Seria 4: 31 iulie – 5 august

 

cursa cu obstacole

Ce este tabăra?

Tabăra de tătici și copii organizată de Asociația Bărbaților Creștini este o oportunitate extraordinară pentru fiecare tătic – ocupat sau foarte ocupat- de a petrece 5 zile alături de copiii săi.

Vacanță, soare, natură, jocuri, concursuri, aventură, munte, drumeții, tiroliană, foc de tabără, timp de discuții – toate aceste ingrediente vor contribui la colorarea și consolidarea relației tată – copil, într-o vacanță unică și transformatoare pentru toți cei implicați.

Pe parcursul celor 5 zile, îți vei putea cunoaște copilul mai bine, vei putea înțelege mai bine nevoile lui, dar vei învăța și lucruri noi de la alți tătici.

Este datoria ta de tată să-l înveţi pe copilul tău ce este bine; nu a școlii, nici a bisericii și nicidecum datoria mass-mediei.  Noi suntem aici ca să te sprijinim în responsabilitatea ta de a fi un model pozitiv pentru copiii tăi.

La tabără pot participa numai tătici împreună cu copiii lor, cu vârsta cuprinsă între 6-15 ani, iar locurile sunt limitate la aprox. 40 de persoane pe serie.

 

Ce vom face în tabără?

În primul rând, vom petrece TIMP unii cu alții… tata cu copiii, tata cu ceilalți tați, copiii cu ceilalți copii… ne vom cunoaște mai bine și vom descoperi lucruri noi și nebănuite unii despre alții!  Fiecare zi de tabără începe cu cafeaua tăticilor de dimineață, în care discutăm deschis despre provocările, problemele dar și bucuriile de a fi soț și tată în familie.  Iar fiecare seară se încheie cu timpul de discuție între tata și copii, la culcare, pentru care caietul taberei vă oferă sugestii și întrebări, pentru a vă aprofunda relația.

Apoi, vom face tot felul de activități împreună de-a lungul zilelor.  Dacă vremea ne permite, vom face două drumeții lungi în două dintre zilele de tabără.  La noi, drumețiile sunt o adevărată aventură!  Învățăm să ne ajutăm unii pe alții, să ne încurajăm, și să nu ne dăm bătuți chiar și atunci când suntem obosiți sau descurajați!  Vom vizita locurile extrem de frumoase din jurul taberei și vom culege amintiri care vor dura o viață întreagă.

În celelalte două zile întregi ale taberei, vom face activități speciale în incinta taberei.  Mult-iubita cursa cu obstacole se va întoarce anul acesta, dar cu noi provocări, la un nou nivel!  Veniți pregătiți să vă murdăriți dacă trebuie, să vă udați, dar orice ar fi, să luptați împreună ca familie pentru a câștiga premiul întâi!  Avem pregătite și muuuulte jocuri și sporturi pe care le vom face afară, printre care tirul, tiroliană, și foarte multe jocuri și provocări noi.

jocuri

Tabăra cu familii 

Anul acesta organizăm din nou serii de tabără pentru familii, în care și mămica are voie să vină!  Vom pregăti diverse activități pentru întărirea relațiilor din familie.

Costul de participare în tabăra cu familii este de 200 RON/ persoană, care include mâncare și toate activitățile pe parcursul taberei. Participanții trebuie să își aducă cort, sac de dormit, etc.

Pentru familiile cu mai multi copii, se acorda o reducere de 100 RON pentru al treilea, al patrulea si al cincilea copil, astfel:

  • Tata si mama cu un copil – 600 RON
  • Tata si mama cu doi copii – 800 RON
  • Tata si mama cu trei copii – 900 RON
  • Tata si mama cu patru copii – 1000 RON
  • Tata si mama cu cinci copii – 1100 RON

 

Tabăra cu corturile

Cei care vin în tabăra cu corturile vor avea parte de o săptămână cu totul diferit decât viața trăită la oraș.  Ne vom spăla în râu, vom dormi în cort la ciripitul greierilor, și ne vom trezi cu lumina bătând pe prelata cortului!  Împreună vom descoperi de aproape minunățiile creației lui Dumnezeu.  Vom ajuta cu pregătirea mâncării și ne vom bucura de o hrană bună savurată în mijlocul naturii!  Drumețiile, discuțiile și activitățile vor avea un alt aer, dar distracția va fi la fel!

Toate informațiile despre tabăra cu corturile găsiți AICI.

Costul de participare în tabăra cu corturile este de 200 RON/ persoană, care include mâncare și toate activitățile.  Participanții trebuie să își aducă cort, sac de dormit, etc.

Pentru familiile cu mai multi copii, se acorda o reducere de 100 RON pentru al treilea, al patrulea si al cincilea copil, astfel:

  • Tata si copil – 400 RON
  • Tata si doi copii – 600 RON
  • Tata si trei copii – 700 RON
  • Tata si patru copii – 800 RON
  • Tata si cinci copii – 900 RON

 

Înscriere și plata

Înscrierea se face online, AICI, și se finalizează cu plata unui avans nerambursabil de minim 50 RON / persoană pentru taberele la cort..  După înscriere, veți primi informațiile necesare pentru plata avansului.  Restul de bani se va achita cu maxim 14 zile înainte de începerea taberei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

62 − 59 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.