Miercuri seara, 11.05.2011, la ora 19.00, ne-am întâlnit cu aproape 30 de băieți și bărbați la Biserica Betel pentru a da startul la întâlnirea lunară a bărbaților din orașul Timișoara.
Se dorește a fi un cadru de încurajare, înviorare și conectare spirituală pentru bărbații creștini din orașul nostru, și nu numai.
Am început cu un timp de conectare cu Domnul prin rugăciune și cântare; apoi Alin Pădureanu a vorbit despre nevoia unei lucrări în mijlocul bărbaților, câțiva dintre participanți împărtășind modul în care această lucrare a contribuit la o schimbare majoră în viețile lor.
Pastorul Petrică Bulica a încurajat acest gen de lucrare argumentând de ce este nevoie de o astfel de lucrare, clarificând scopul ca fiind devenirea întru Cristos, arătând ce schimbări se așteaptă în viața unui bărbat și avertizând cu privire la câteva pericole care pot decurge din această lucrare. Ne-am rugat pentru bisericile locale reprezentate prin participanții la întâlnire.
Pornind de la realitatea că bărbatul petrece o treime din viața lui la muncă, la servici, Gili Indrie a vorbit din Coloseni 3:22-4:1 despre nevoia aducerii slujbelor, atât angajații cât și angajatorii, sub domnia lui Cristos. Aceasta implică schimbarea perspectivei asupra muncii – ea este subordonată la nivel ultim lui Cristos, și schimbarea atitudinii față de patroni, angajați sau colaboratori. Tema serii ” Munca și lenea” am luat-o de pe blogul ABC, fiind tema lunii mai. Fiecare întâlnire lunară va avea o temă asociată cu virtutea și viciul specificat pe blogul ABC la secțiunea Inspirațional.
Am încheiat seara mijlocind pentru bărbați care să lucreze ca pentru Domnul, care să facă lucrurile de calitate, să le facă la timp, cu eficiență și excelență, cu cinste și respect față de ceilalți, cu plăți făcute la timp, fără lucruri făcute de mântuială, fără întârzieri nejustificate, fără lucruri fușerite, fără vicii ascunse.
Ne-am binecuvântat să fim oameni de cuvânt, oameni harnici, bărbați de cuvânt, bărbați integri, bărbați sfinți care să lase să treacă Lumina prin ei spre cei din întuneric!
Vă așteptăm la următoarea întâlnire.
Invitați și pe alții!
Locul și data următoarei întâlniri vor fi anunțate, în timp util, pe site și pe blog
.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

36 − = 31

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.