Transformări Spectaculoase

ts1

Transformări Spectaculoase a fost un turneu inedit pe care l-am organizat în vara anului 2013 în parteneriat cu Penitenciarul Timișoara, cuprinzând următoarele orașe: Cluj, Satu Mare, Oradea şi Timișoara. Evenimentul a avut ca scop încurajarea creștinilor cu privire la specialitatea lui Dumnezeu de a aduce schimbări în viețile noastre, indiferent de condiția în care ne aflăm, ori de câte ori suntem dispuși să-i cerem ajutorul.

transformari spectaculoase

Pentru a sublinia acest adevăr, am prezentat în cadrul turneului o transformare în lut pe care artistul ceramist Daniel Leș a prezentat-o pe roata olarului, realizând o operă de artă dintr-o mână de lut.

O altă transformare prezentată a fost cea efectuată în fier, oferită de frații Costi şi Claudiu Cernescu care au prezentat două mașini pe care le-au asamblat în garajul lor, din piese ce au provenit de la mai multe tipuri şi modele de mașini.

transformari spectaculoase masina

Un alt element inedit al turneului a fost cel oferit de Lady şi Primo, cei doi detectivi patrupezi de la penitenciarul din Timișoara, care din câini de pază la oi, au dovedit că pot fi instruiți pentru a detecta droguri şi telefoane, elemente interzise în sistemul penitenciar.

ts4transformari spectaculoase caini

Momentul culminant al fiecărei întâlniri a fost prezentat de invitatul special al evenimentului, un cowboy veritabil din Statele Unite, Todd Pierce, care în mai puţin de o oră a pus șaua pe nărăvașii din fiecare oraş. Caii nu au fost niciodată călăriți şi nici nu au avut șaua pusă pe ei.

ts4transformari spectaculoase imblanzirea

Ne rugăm bunului Dumnezeu ca toţi cei ce au asistat la desfășurarea evenimentelor să mediteze mai mult la valorile în baza cărora trăiesc şi să fie încurajați să-l implice mai mult pe Dumnezeu în viaţa de zi cu zi.

Mulțumim şi pe această cale celor ce au contribuit la reușita evenimentului: Napoca Sport Horse Sălicea Cluj, Luca, nucleului ABC din Satu Mare, Primăria Satu Mare, Administrației Ștrandului din Satu Mare, King’s Land Ineu Oradea, Familiei Kiss, Aurel Burtic, Administrației de la Muzeul Satului Timișoara şi nu în ultimul rând partenerilor de la Penitenciarul Timișoara

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

+ 71 = 79

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.