Tabăra 2013

banner tabara

Tabăra 2013

Seria 1 (tătici cu copii între 6 și 12 ani): 8-13 iulie

Seria 2 (tătici cu copii între 6 și 12 ani): 13-18 iulie

Seria 3 (tătici cu copii adolescenți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani): 18-23 iulie

Locația taberei: Pensiunea Anett, în munții Apuseni (valea Aleului)

Costul taberei: 450 RON pentru tătici și 370 RON pentru copiii sub 12 ani (se acordă reducere de 30 RON pentru al doilea și al treilea copil)

Ce este tabăra?

Tabăra de tătici și copii, organizată de Asociația Bărbaților Creștini, este o oportunitate extraordinară pentru fiecare tătic de a petrece 6 zile alături de copiii săi.  Vacanță, soare, natură, jocuri, concursuri, aventură, munte, drumeții, tiroliană, foc de tabără, timp de discuții – toate acest ingrediente vor contribui la colorarea și consolidarea relației tată-copil, într-o vacanță unică și transformatoare pentru toți cei implicați.

La tabără pot participa numai tătici împreună cu copiii lor, cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani la primele două serii, și 12-17 ani pentru a treia serie.

Unde se ține tabăra?

Anul acesta tabăra ABC se va ține în munții Apuseni, la Pensiunea Anett*** de pe Valea Aleului, în apropierea satului Pietroasa.   Puteți vedea informații despre pensiune la www.pensiuneanett.ro.  Inclus în prețul taberei este cazare și mâncare – două zile cu pensiune completă și trei zile cu demipensiune (în care se vor face drumeții).

Cât costă și cum mă înscriu?

Costul taberei este de 450 RON pentru tătici și copii adolescenți, și 370 RON pentru copiii de sub 12 ani (porție mică de mâncare). Tăticii care vin în tabără cu mai mulți copii primesc o reducere de 30 RON pentru al doilea și al treilea copil.  (Tata + 1 copil = 820 RON, Tata + 2 copii = 1160 RON, Tata + 3 copii = 1500 RON)

Înscrierea se face online AICI.  Cei care nu pot accesa formularul online pot descărca formularul aici: formular 2013 sau să ne contacteze prin email la office@abcr.ro sau prin telefon la 0356 416007.  Pentru confirmarea înscrierii este necesară plata unui avans nerambursabil de 100 RON de persoană (Tata + 1 copil plătesc 200 RON avans, Tata + 2 copii plătesc 300 RON avans, etc.), iar restul de bani se va achita până în 1 iulie cel târziu.  Plata se poate face cash la sediul ABC, prin mandat poștal sau transfer bancar (detalii se primesc la înscriere).

Tema anului 2013…


PÚNTE ~ți f. 1) Pod îngust care poate fi trecut numai pe jos.

În oraș călătorim cu bicicleta, mașina sau mijloacele de transport în comun.  Între orașe putem călători cu mașina sau cu trenul.  Între țări și continente putem călători cu avionul și cu vaporul.

Între unii și alții călătorim… pe jos.  Relațiile sunt punțile sau mijloacele de comunicare care ne ajută să trecem de la unii la alții.  Ca să ajungem să ne cunoaștem unii altora lumea interioară, trebuie să construim aceste relații, sau punți.

Copiii cresc, lumea este în mișcare, tații se schimbă.  Copiii se schimbă, tăticii sunt în mișcare, punțile sunt mai firave și fragile.

Departe de lumea dezlănțuită, într-un cadru natural și relaxant, prin discuții, activități, jocuri și drumeții, tăticii și copiii vor constru punți unii către alții. Tabăra creează un cadru optim și plăcut pentru a aduce împreună și a crea interacțiune între lumea adulților și cea a copiilor.  Implicarea activă a taților în viața copiilor, neîntreruptă de intervențiile mamei, face ca tabăra să faciliteze experimentarea unor momente speciale și cimentarea unor relații unice între tați și copii.

Programul taberei promovează atât interacțiunea planificată între tați, dimineața devreme, cât și interacțiunea intenționată cu copiii, direcționată de subiectele zilei aflate în jurnalul taberei.  Fiecare zi a taberei va avea un subiect legat de viața copiilor, care va fi reliefat prin activități și discuții.  Încurajăm momentele de reflectare personală și discuție cu copiii de la sfârșitul zilei, rezultatele și observațiile urmând a fi consemnate în jurnal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

+ 30 = 37

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.