Iubește-L pe Dumnezeu din toată inima!

Iubește-L pe Dumnezeu din toată inima!

Banner_DinToataInimaIubește-L pe Dumnezeu din toată inima!

De Rodica Filip

Cea mai nouă apariție la Editura Apollo!

„Iubește-L pe Dumnezeu din toată inima!” este o carte de studiu destinată tuturor femeilor, scrisă cu scopul de a sprijini, încuraja și motiva la o relație autentică și permanentă cu Creatorul.

A-L iubi pe Dumnezeu, din toată inima, înseamnă mai mult decât a respecta anumite reguli de viață.  Abandonarea completă în mâinile Lui și acceptarea necondiționată a planului pentru care ai fost creată implică o cunoaștere profundă a Mântuitorului și constituie dovada adevăratei iubiri.

Pentru că noi, femeile, străbatem adesea pustiul, împovărate de griji și neputință, obosite, jefuite de valorile cele mai prețioase pe care le purtăm în niște vase de lut, este nevoie ca uneori, cineva, cumva, să ne amintească un singur lucru: că dragostea necondiționată a lui Dumnezeu n-a secat, de aceea a-L iubi pe El, din toată inima, este suficient!

Cartea costă 18 RON și se poate comanda la office@abcr.ro si la telefon 0356 416007 sau 0728 120274.

Nume

Prenume

Adresa completa (strada / localitate / judet)

Numar de telefon

Modalitate de livrare

CNP (obligatoriu – pentru factura)

Adresa de email

Comanda ta
Agenda ABC 2017 - 19 RONAdevărata Bărbăție + Ghid de studiu - 12 RONCurajul + Ghid de studiu - 10 RONIntegritate Sexuală + Ghid de studiu - 10 RONPrincipiul Potențialului + Ghid de studiu - 12 RONFemeia, un design special + Ghid de studiu - 15 RONInima unei femei - 10 RONÎnvingătorii Nu Renunță + Ghid de studiu - 15 RONIubește-L pe Dumnezeu din toată inima! - 18 RONComunicare Sex & Bani + Ghid de studiu - 15 RON

Cod de verificare
captcha

Introdu codul de verificare

Mesaj