Integritate Sexuală

Integritate Sexuală

Integritate Sexuală PLUS GHID DE STUDIU!

de Edwin Louis Cole

10 RON împreună cu Ghid de Studiu

Format carte :  110x164mm, 82 pag

Format ghid de studiu:  144×230 mm, 36 pag

COMANDAȚI ACEASTĂ CARTE PRIN TELEFON 0356 416007 SAU PRIN EMAIL office@abcr.ro!

Despre carte…

Cartea este o pledoarie simplă, clară și directă pentru păstrarea purității sexuale prin abstinență înainte de căsătorie și fidelitate, credincioșie după căsătorie.  Autorul își propune să dezvolte convingeri sănătoase și biblice despre valoarea virginității, sfințenia sexului și legământul căsătoriei, și să provoace un angajament de loialitate față de Cristos exprimat atât prin curăția și devoțiunea inimii cât și prin capacitatea de a rezista imoralității promovate de presiunea anturajului.

Mesajul cărții are o tentă motivațională și o natură preventivă, cea curativă fiind prezentă prin cele două principii: al eliberării prin iertare și al curajului de a spune NU anturajului.

Tenta motivațională, mărimea relativ mică și natura preventivă face ca această carte să se încadreze cel mai bine pentru vârsta adolescenților și tinerilor precum și pentru consiliere premaritală.

Nume

Prenume

Adresa completa (strada / localitate / judet)

Numar de telefon

Modalitate de livrare

CNP (obligatoriu – pentru factura)

Adresa de email

Comanda ta
Agenda ABC 2017 - 19 RONAdevărata Bărbăție + Ghid de studiu - 12 RONCurajul + Ghid de studiu - 10 RONIntegritate Sexuală + Ghid de studiu - 10 RONPrincipiul Potențialului + Ghid de studiu - 12 RONFemeia, un design special + Ghid de studiu - 15 RONInima unei femei - 10 RONÎnvingătorii Nu Renunță + Ghid de studiu - 15 RONIubește-L pe Dumnezeu din toată inima! - 18 RONComunicare Sex & Bani + Ghid de studiu - 15 RON

Cod de verificare
captcha

Introdu codul de verificare

Mesaj