Inima unei femei

Inima unei femei

Inima unei femei – Fiică, Floare, Prințesă

Jim Anderson

10 RON

Format carte: 145x200mm, 124 pagini

COMANDAȚI ACEASTĂ CARTE PRIN TELEFON 0356 416007 SAU PRIN EMAIL office@abcr.ro!

Despre carte:

Pe măsură ce Jim ne duce prin diferite imagini din Scriptură, ne oferă o privire asupra inimii unei femei și ne ajută să înțelegem mila lui Dumnezeu ce se arată femeilor prinse în păcat și imoralitate.  Ne dezvăluie adevărul etern că Dumnezeu este Singurul care poate pune înapoi pe floare petalele pe care diavolul le-a rupt, și să ne restaureze la locul nostru de drept în grădina Lui ca și fiicele și prințelesele Lui iubite.  Acest mesaj fundațional al lui Jim a adus vindecare și restaurare nenumăratelor femei din toată lumea – din închisori pentru femei în Rusia până la școli de ucenicie în America.

Ce spun femeile care au citit această carte:

„Această carte m-a determinat să mă gândesc și să refelectez încă o dată asupra trecutului… M-a făcut să realizez modul în care Dumnezeu m-a salvat, m-a vindecat, m-a iertat și m-a reabilitat. Slavă Lui!  Eu sunt atât de binecuvântată și mulți ani nu am știut acest lucru.  Când eram tânără, nu mi-am dat seama că vindeam sexul pentru dragoste.  Credeam că sexul înseamnă dragoste.  Mă simțeam ca și prostituatele, singura diferență fiind aceea că eu nu eram plătită.”

„Cartea aceasta va fi, pentru fiecare femeie care are păcatul imoralității sau al avortului, asemeni unei brize proaspete care vine dinspre ocean.  Ea se va opri să nege ceea ce s-a întâmplat…ea se va simți din nou iubită și împlinită în Dumnezeu!  Aceasta este ceea ce eu mi-am dorit.  Ea va ști că este din nou prințesa Lui!”

Nume

Prenume

Adresa completa (strada / localitate / judet)

Numar de telefon

Modalitate de livrare

CNP (obligatoriu – pentru factura)

Adresa de email

Comanda ta
Agenda ABC 2017 - 19 RONAdevărata Bărbăție + Ghid de studiu - 12 RONCurajul + Ghid de studiu - 10 RONIntegritate Sexuală + Ghid de studiu - 10 RONPrincipiul Potențialului + Ghid de studiu - 12 RONFemeia, un design special + Ghid de studiu - 15 RONInima unei femei - 10 RONÎnvingătorii Nu Renunță + Ghid de studiu - 15 RONIubește-L pe Dumnezeu din toată inima! - 18 RONComunicare Sex & Bani + Ghid de studiu - 15 RON

Cod de verificare
captcha

Introdu codul de verificare

Mesaj